Sunday, January 10, 2010

Nih BataNg Budak DarJah 6..!!


142 comments:

  1. besar tu...baru nak tumbuh bulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk hisap boleh.??

      Delete
    2. Ku nak pancut sekarang

      Delete
  2. wow batang muda

    ReplyDelete
  3. ada lagi btg muda..upload ar lagi..

    ReplyDelete
  4. sy ske konek budak-budak kecik...ad gi tak? klu gambar bogel tros g best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak ad,,bdak nye pon cute giler ar,,,melayu mix pakistan,..umo dye pon baru 15,.

      Delete
    2. Antr kat aku
      Shah_pineng@yahoo.com

      Delete
    3. Hantar kat aku
      karim.selamat888@gmail.com

      Delete
  5. kat mane dapat ? ade namber dye takk ?

    ReplyDelete
  6. besar uh... menarik3...... kenapa takde entry baru??

    ReplyDelete
  7. sape ek budk 2..nk knl la...

    ReplyDelete
  8. ko ni mmg menipu lebih kan...dh la ko kata btg budak drjaah enam, nampak plak budak tu bershave bulu....ko ni pandai mengadakn cerita laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. bior ler bro... mungkin bulu kote budak derjah nam ni dah berserabut so sebelum di tangkap gambor dan di muatkan dalam web, baik di shave kan dulu bagi nampak clean ala2 budak baru akil baligh :))

      Delete
  9. aku dulu darjah 5 dah tumbuh bulu, kalau tengok seluar pun masih budak2 lagi! apa2 memang best dapat tgk kote budak cam tu! SUCi belom tercemar dar bnyk mulut isap! haha

    ReplyDelete
  10. tul lah btg bdk mentah lg..... nk lg la kalo ada.... mmg best dpt tengok

    ReplyDelete
  11. Nak kenal boleh tak? Cari fb sy: ashi.kurimuzon@gmail.com
    nak kenal dgn empunya konek tu je.org lain tak nak :)

    ReplyDelete
  12. sapa ada gambar batang budak2 share dengan aku bossvid@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Ade lagi x gmbr konek budak2..nak lagi..suke kat budak2..hrp2 bleyh send kat mail..khai145375@gmail.com

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. aq pnya 14 cm,aq drjah 6,bulu dh tumbuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh bg email and no fon..

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  16. what a beauty of a cock ... i'd love to drink piss and spunk out of it!!!

    ReplyDelete
  17. i pun kadang kadang termimpi mimpi kena rogol dengan budak sekolah ..

    ReplyDelete
  18. hahahaha....aku pernah ada gambar member aku tingkatan dua...video...besar gak...dah ada bulu...xleh share...coz nampak muka dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni no.saya klau sudi call jee.. 014-7290626

      Delete
  19. boleh lah share foto or vidio budak bawah umo ke budak_comel123@rocketmail.com suka kali aku ma vidio macam tu....

    ReplyDelete
  20. oh rupe2nye konek darjah 6 mcm tu

    ReplyDelete
  21. besa gak 2...aq pnye lg pjg

    ReplyDelete
  22. dulu sya lagi puas hisap batang budak umur 10-16
    tahun ...memang syok lh klau hisap batang dorang karna belum pernah d hisap...ahaha...
    saya pnya batang selalu masuk ke lubang dubur budak..,budak cina lgi tu...perrrhhh...sedap giler... dulu sya tinggal bersebelahan dgn keluarga cina ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestnye, bleh kenalkan gua dgn budak tu

      Delete
  23. saya budak darjah 5 tapi tak tmbuh bulu lagi.
    sapa sudi ajar?

    ReplyDelete
  24. yang darjah 5 ni ada ym ke skype ke..

    ReplyDelete
  25. eii.. kalu dpt pegang kn best..

    ReplyDelete
  26. Hai saya Mie umur 30.Nak jadi adik angkat saya call or sms 0143075365.Perak area aja..

    ReplyDelete
  27. Hahaha banyak dah layan budak bawah umur. Dari budak darjah 5 sampai form2. Semua dah rasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku plk dpat btg ank sdre aku umur 13 thun...share pic email kt aku..lalunk3779@gmail.com

      Delete
  28. Pehh tiqa nk service bole ar..linch ar kt mne hahaha..

    ReplyDelete
  29. aku pengumpul gamba konek budak laki 8 ke 12 tahun. nak share ? jom.. berminat nak tengok koleksi aku? anta email dgn gmbr budak yg korg ADA .. joepescy78@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tak send gmbr2 konek bdk umur 8 ke 12 tahun ke email aku ---> holyagegundam@gmail.com

      Delete
    2. send kt aq .. eastsaaiman@gmail.com

      Delete
    3. send kat aku jga... cupid_cinta142@yahoo.com

      Delete
    4. Hantar gambar budak-budak 8 ke 12 tahun tu ke emel saya azmiabdullah1971@gmail.com
      Stim pula rasanya.

      Delete
    5. ade x?nak gak tngok invited bongkehliar@gmail.com please..

      Delete
    6. bes tgok konek budak kecik ni... kasi aku jugak... wanted4ikl@gmail,com

      Delete
    7. Aku nak jgak,,,bdak2 ni comel,,
      Shah_pineng@yahoo.com

      Delete
    8. nk jgk sent kt aku
      zackone57@gmail.com

      Delete
    9. aku nk jgk sent kt aku. plezzz
      aminshafiq20@yahoo.com

      Delete
    10. aq nak jgk.. Nicknabila71@gmail.com

      Delete
  30. joepescy78@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  31. Tiqa i nak service dari u. Leh tinggalkan no hp u tk???

    ReplyDelete
  32. Hello name name saye meirul and saye single kalau nk bekenalan tu boleh jer and saye virgin lagi. Hehehe nak tengah cari boyfriend dalam umur 17 hingga 28 camtu yg straight act call ade yg sudi call or SMS saye lah eh 0172360640 wechat:MYloAZam and whatsapp pon ade. Thnk you

    ReplyDelete
  33. budak2 15 tahun kebawah yang nak konek die di lancap dan di hisap sms abg. abg sudi hisap dan lancapkan.0176808489

    ReplyDelete
  34. Aku ada ramai anak sedara lelaki umur 10-13 tahun. Putih, comel beb. Kote takyah cakaplah, panjang 12-15 cm pun ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bg nombor bleh

      Delete
    2. Aku umur 14 tahun cousin umur 12 tu nak suruh hisap konek aku boleh bro?

      Delete
    3. Mints no budak nie bro. Email LA gambar konek budak2 darjah 5&6 kt saya. Yg ad koleksi tu share saja KT saya. Gambar & video. Email la aalan65@ ymail.com

      Delete
  35. sape2 ada gambar batang budak sila emel qadafi_inti@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. Nak try batang muda. Aku area muar. 01lapan9770112. 25 tahun ke bwh.. budak skola money boy pun ok.

    ReplyDelete
  37. Aku ada gmbr bogel anak sedara aku. Umur 10-13 thn. Putih, comel. Kote merah, pnjg giler stim. Kalo bdk lain dah lama aku kulum beb....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tengok... send kat aku cupid_cinta142@yahoo.com

      Delete
    2. Aku nak tengok konek tu. Emel azmiabdullah@gmail.com

      Delete
    3. Boleh. Nanti aku hntr gmbr konek anak saudara aku yg umur 13 thn tu. Bulu xde lagi. Besar pehhh. 15 cm........

      Delete
    4. ntar kt aku gk..nnt blh shre pic dr aku..iskandarshah6996@gmail.com

      Delete
    5. share pic bro..nak jugak .. amirulsite@yahoo.com

      Delete
    6. Antr kat aku jgak,,,
      Shah_pineng@yahoo.com

      Delete
    7. aku nk jgk sent kt aku. plezzz
      aminshafiq20@yahoo.com

      Delete
  38. Susah nak bg anak sedara aku ni. Dia org ni cerdik & bijak sikit. 5A katakan....

    ReplyDelete
  39. Share la bro..

    ReplyDelete
  40. Payah le bro...payah....Dia org budak bijak....
    memang tak dpt ah...

    ReplyDelete
  41. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  42. spa ad gmbr kote yg blom tumbu bulu send kt eastsaaiman@gmail.com

    ReplyDelete
  43. koleksi gmbr budak joepescy tu x la hebat. cume gmbr budak laki bogel je. tapi kalu minat, share la dgn dia.

    ReplyDelete
  44. Budak2 lelaki sek ren umuq 10-12 thn dah puas aku hisap kote mrk. Balik ngaji je aku tunggu. Bg main ipad aje. Smp 5-6 org aku dpt. Best giler hisap kote bdk ni. Seluaq dalam tak pakai. Tu best. Panjang 14 cm pun ada. Pehhhhhhhh.

    ReplyDelete
  45. Betoi tu. Aq pernah hisap kote budak drjh 6. Pehh sedap giler. Bulu takde lg. Siap bg lobang lg. Bdk kecik ni bau kote dia harum...

    ReplyDelete
  46. untung nye kau org dpt isap konek diorg. aku tringin sgt budak 10 ke 12 taon

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang best hisap pelir budak 12 thn. Besar pun ada 13- 16 cm pun ada. Siap dpt lubang lg. Wangi kote budak tak payah ckp le....bulu pun xde lagi. Pehhhh.

      Delete
  47. sape ada gmbr batang budak sila share dapssandakan@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. sape ade video ke gambar2 bdk2 bwh 15 tahun...share laaa jgk...
    cyberwatch93@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. mencari budak-budak sekolah umur 12-19tahun untuk dihisapkan. Hanya yang straight dan tinggal di kawasan johor sahaja. Saya akan kasi duit in Singapore currency. Kalao tukar ke duit Malaysia, berganda harganya. Yang berminat, sila email atau add saya di fb, deedeebj4@live.com. Hanya yg STRAIGHT dan berminat sahaja.

    ReplyDelete
  50. aku pnah lancap kote anak buah aku.umo 11.aku tgok muke dah berjerawat so pancing main ngan ps pastu aku try raba besar beb 5 inc time keras dah macam konek aku .pastu lama2 dpt jgak pancing suruh dia tunjuk konek bila bagi tgok konek aku..seius susah nak bg kuar air mani.lancap 10 minit pon susah..tp air mani sikit je.klu ada budak yg nk main konek tinggallah no

    ReplyDelete
  51. ada sesapa yg sudi share gambar @ video budak bogel/main 9-13 tahun
    email aku kat pengalamanindah@gmail.com
    aku ada la beberapa gamabar je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh emelkan gambar tu kat saya azmiabdullah1971@gmail.com

      Delete
  52. LATEST : Budak sekolah rendah diliwat budak 14 tahun, video penuh http://www.5ididi.com/?fromuid=16223

    ReplyDelete
  53. Lagi video budak 11 tahun beromen http://www.5ididi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=10913&x=16223

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcmne ñk usha video ni bro? Website dia smue tulisan cina je

      Delete
  54. Sy nk bdk12-17 comel jambu 0178469219

    ReplyDelete
  55. 0164072852 (whatsapp,wechat,line,call,msg)

    ReplyDelete
  56. i gayman.. Sapa nk kenal budak top umr die 22..terbaik,die minat budak sekolah,kurus,bwh umr die,wechat die azri29ayie..die sporting..ok kalau ada lg budk best ak info

    ReplyDelete
  57. xbest klu dapat budak 12 tahun yg konek kecik lagi dan belom membesar.klu yg dah pandai melancap tu baru sedap.sebab kulup tu yg mahal.klu nak raba free time men bola lah.

    ReplyDelete
  58. teringin sangat nak tengok pic konek kulup budak2 yg umur 12 - 15 klu cine pon best,adeke?

    ReplyDelete
  59. Besar x kalau batang saya bdk form 1, 5 inci? Nk tau pendapat semua.

    http://www.xbgay.com/?u=104272

    ReplyDelete
    Replies
    1. Post le foto konek tu. memang panjang macam tu.

      Delete
    2. Bg la no fon.ples

      Delete
    3. Aku cikgu sekolah rendah. Bnyk video budak lelaki drjh 6 tgh melancap aku dpt. Dia org rakam sama sendiri dgn tel dlm tandas. Yg 13-15 cm pun ada. Besar jgk pelir budak ni......hissshh.

      Delete
    4. kongsi la cikgu

      Delete
    5. Tak boleh. Malulah budak tu nanti. Ada nampak muka dia dgn kawan2 dia sekali. 4 orang semua.

      Delete
    6. tkpe. bkn cye kenal pun dia..hntar kt email la

      Delete
    7. Adoi! Untungnye cikgu!

      Delete
    8. Budak2 sek ni kalo masa perkhemahan aje, pergi kat tandas sek, semua mandi bogel daripada Thn 4 smp Thn 6. Selamba aje mandi telanjang dpn aku. Bdk zaman skrg bukannya malu. Yg tgh stim pun ada. Masa tukar seluar dlm khemah pun semua bogel. Hehehehe....

      Delete
  60. Tak boleh. Nampak lencana sek bdk tu kat baju. Malu sek aku. Tapi budak putih2. Comel giler. Btg pehhh, panjang siutttt. Hisss bdk zaman skrg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala just utk personal je.. bkn nk publish,, bleh la

      Delete
    2. Ok. Nanti aku mskkan gmbrnya. Besar beb budak punya...

      Delete
    3. email kat alamat ni... aliffifan.aa@gmail.com..

      Delete
    4. invited bongkehliar@gmail.com please..

      Delete
    5. Antr dkat saya cikgu
      Shah_pineng@yaho.com

      Delete
    6. Saya nk jugak
      karim.selamat888@gmail.com

      Delete
  61. emel kt sye skali...stupidguy04@gmail.com

    ReplyDelete
  62. Gmbr ni bdk kmpng. Umur 12 thn. Pernah liwat bdk umur 9 thn kat blkg rmh dia. Pehhh, besar beb pelir dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mane nye cikgu tak email pun??? jjanji nk email
      email la.. plEs aliffifan tu

      Delete
  63. Kote bdk skrg umuq 12 thn pun dah besaq. Ada yg 15 cm pnjg. Anak sedara aku kalo stim smp ke pusat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade gambar die punya x?

      Delete
    2. Ada, tengah stim gmbr dia. Tak nmpk muka.

      Delete
    3. Cuti ni ramai budak lelaki 10-13 thn mandi bogel kat sungai. Best tgk kote budak ni. Pehhh besar beb. Tgk free aje. Ada yg tgh stim masa mandi. Bestnya. Boleh rakam dgn handphone. Bdk ni langsung tak malu . Hehehe..

      Delete
    4. share ngn aku...iskandarshah6996@gmail.com

      Delete
  64. Mncari mat2 moto atau brader2 di luar sana yg nak btg nye dihisap text atau kol aku 0172909349 terutama di sekitar Kepong n area KL shj..

    ReplyDelete
  65. Share gambar anak murid dgn anak sedara please
    mannzaro@gmail.com

    ReplyDelete
  66. Aku skrg ni tinggal dgn 3 org anak sedara lelaki. Mak dan ayah dia dah meninggal accident. Umur 13, 11 dan 9 thn. Yang 13 thn tu tingkatan 1 skrg. Comel, putih, manja sngt. Kote dia masa stim 15 cm. Panjang betoi kote bdk skrg. Hari2 mandi bogel. Yang tingkatan 1 tu selamba aje stim dpn aku. Dia tak malu sebab tiap2 hari aku tgk dia org bogel.

    ReplyDelete
  67. whatapp saya 96139616....saya sedang mencari bdk konek yng panjang,.......Saya sedang mencari bdk umur 12-14 tahun.....♥♥♥

    ReplyDelete
  68. 0147451711..nk hisp kote budak..nie first time x penah wat gi

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom..wechat sye Sub_Zero01..gurl only..fon sex jom..

      Delete
    2. Just men only

      Delete
  69. video budak sekolah melayu gay beromen http://bbs.5aidd.net/?fromuid=26892 :) share

    ReplyDelete
  70. bottom here..nk cari top area portdickson..0132032417/wechat/whatsapp..no chub k..igt area pd sahajerr..

    ReplyDelete